Bellevue

Tours

At vælge en havestil er vanskelig, endsige vælge det fortov, der fungerer bedst til det. Belægningen har stor indflydelse på havenes udseende. Da der er mange forskellige havestilarter, som nogle gange kombineres, er det svært at afgøre, om du skal gå efter fliser, grus eller træplanker i haven. Derfor har vi listet 6 forskellige havestilarter til dig med den passende brolægning. På denne måde vil du snart vide alt om den rigtige brolægning til den rigtige havestil!

Landdistrikterne haven
Der mangler ofte ikke plads i en landdistriktshave. Denne have har et stilfuldt og tidløst look. På baggrund af smukke udsigter, lange køer og velvalgte skillevægge er der skabt fred i landdistrikterne. Derudover ser du ofte enten et design med rene linjer eller et legende rundt design. Disse oplysninger er naturligvis også vigtige, når du vælger belægningen. For at give din landdistriktshave et naturligt udseende, ender du ofte med naturligt materiale, såsom lerbagte mursten. Grus eller grå betonfliser er også et godt valg til brolægning i landhaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *