Bellevue

Tours

Tiden til at sidde på terrassen i haven kommer igen. De lange dage og den varme sol sikrer, at friluftslivet stimuleres. Det er dog undertiden rart ikke at sidde i den fulde sol. Løsningen? En gårdhave. Ideel til at skabe mere skygge i haven eller begrænse regn og vind og dermed nyde din terrasse året rundt. Der er forskellige materialer til terrassetage og derfor også forskellige muligheder, nemlig:

Terrassedækning lavet af træ
Et af de populære materialer til et tag er træ. Træ har et smukt og naturligt udseende og er også det billigste materiale, du kan bruge til en terrassebetræk. Derudover kan du male dette tag i enhver farve, så det altid passer godt ind i huset. Under alle omstændigheder tilrådes det at male træet for at forhindre rådning. Foretrækker du et fritstående tag? Vælg derefter pergola! Nogle få eksempler på træterrasseovertræk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *