Bellevue

Tours

I flere og flere store byer er der installeret tusindvis af videokameraer, der registrerer aktivitet for beboere og besøgende. London er et velkendt eksempel, men det er stadig mere almindeligt. Det er ikke en behagelig idé at blive registreret hvor som helst og når som helst, men alligevel taler faldet i kriminalitet for sig selv. Du bliver nødt til at gå på kompromis med privatlivets fred for ekstra sikkerhed. Du kan også sikre din egen have med et IP-kamera. De er slet ikke så dyre længere, og det er en glimrende måde at sikre dit hjem på. Du kan læse på denne side, hvordan du kan sikre haven med et IP-kamera, og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med privatlivslovgivningen.

Hvordan fungerer et IP-kamera?
IP er en forkortelse for Internet Protocol, hvilket betyder en overførsel af information over Internettet. Med et traditionelt sikkerhedskamera transporteres billederne lokalt via kabler til en skærm eller optager, med et IP-kamera er alt trådløst og via internettet. I praksis betyder det at trække færre kabler, du har brug for en trådløs WiFi-router. Ved at forbinde kameraet til en bro som Somfy TaHoma, kan du forbinde det “smarte” kamera til andre smarte hjemmeapplikationer. Overvej at tænde belysningen, når der registreres bevægelse i haven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *